woensdag 2 december 2009

God is tegen het homohuwelijk, want...







Homofilie is tegennatuurlijk
Homofilie wordt steeds meer geaccepteerd als normaal en helaas, ook onder christenen in het algemeen en in evangelische kringen, zien we de opvattingen veranderen. Men gaat daarbij voorbij aan de duidelijk uitspraken van de Bijbel. Bijvoorbeeld: Paulus heeft het in Romeinen hoofdstuk 1, over “mannen die met mannen schandelijkheid bedrijven”, hij spreekt dan in niet mis te verstane woorden, over “tegennatuurlijk” (Rom.1:24-27).
Het is nu eenmaal een biologisch feit dat met het oog op de voorplanting, de beide sexen voor elkaar geschapen zijn. Ook anatomisch gezien is het vrouwelijke aangelegd op het het mannelijke en vice versa. Sexualiteit is naar haar natuur hetero-sexualiteit, geen homobeweging verandert daar ook maar iets aan.

Homosexualiteit is niet aangeboren
Voor de opvatting dat homofilie aangeboren zou zijn of in de 'genen' zou vastliggen, heeft men nog nooit één bewijs kunnen leveren. Zeker, de ene persoon kan van nature vatbaarder zijn voor homofilie dan de andere persoon, maar dat is wat anders dan dat homofilie aangeboren zou zijn. Dat wordt ook weersproken door het feit dat bij ééneiige tweelingen (die genetisch dus identiek zijn) de één soms hetero- en de ander homosexueel is. Waarmee ik maar wil zeggen, het verschil in sexuele oriëntatie zit ‘m kennelijk niet in het DNA maar in andere factoren.

Homofilie is een mentale ontwikkeling-stoornis waarbij men vervreemd is geraakt van zijn of haar sexuele identiteit. Uit onderzoek is gebleken dat dit met name komt door verstoorde verhoudingen met rolmodellen in de jeugdjaren. Dat kan een verstoorde relatie met de vader zijn maar ook sexueel misbruik door b.v. een familielid. Zulke oorzaken in de vroege jeugd, kunnen (zeker bij een bepaald type persoonlijkheid) onuitwisbare sporen trekken, zelfs als men zich daar niet eens meer van bewust is. Dat is triest genoeg maar het bevestigt wél dat homofilie niet iemands sexuele natuur, maar juist de vervreemding daarvan is.

Maar ook dit is waar
De duivel doet alles om hetgeen door God mooi en zuiver geschapen is, stuk te maken. Daarom, er bestaan beslist ook onreine demonen, die mensen aanzetten tot dierlijk gedrag. Dan wordt tegennatuurlijke sex, een gevangenis waar men van bevrijd moet worden. Let wel, de duivel zal ons nooit laten gaan, alleen Jezus is instaat om ons vrij te maken. Hoe wordt ik hiervan verlost? 1. Ga naar Jezus en belijd uw zonden. Belijdenis van zonden is altijd de eerste stap. Pas als wij ons radicaal bekeren kan God ons helpen. 2. Breek in "Jezus naam" met verkeerde gewoonten en relaties. Als we de deur naar de zonden niet volledig dicht doen, zal satan ons weer in verleiding brengen en ons binden. 3. Ga naar een pastor/oudste met geestelijk inzicht en laat met u bidden, de Heer wilt u bevrijden en genezen. U kunt het nooit in eigen kracht, u heeft bevrijding nodig.

U kunt hier gratis een volledige studie over dit onderwerp downloaden. KLIK HIER